2024-05-31
今日因为公司太忙嘅关系,冇时间食lunch🥲放工𠮶阵时超肚饿,突然好想锯扒,就同埋同事冲咗入嚟食😂呢间餐厅,我细细个已经开始食,超级好味同抵食👍;餐厅座位充足,同以前细个食嘅时候嘅灯光同气氛都系一样,好有情怀🥰因为太肚饿,急不及待即刻望吓个餐牌有咩食😅📝餐牌内有好多扒餐选择,我地order左以下食物:💁♀️牛柳餐-七成熟 $148-牛柳有两件,厚身,而且好腍,真系咬几啖就吞得😌💁♀️香烧羊扒餐-七成熟 $176- 羊扒有3块,都算厚身,羊味重,但唔会好臊,啱晒我𠮶位超级钟意食羊嘅同事😂👉两块扒上枱之后,服务员会问想要咩汁,有黑椒同蒜蓉汁拣,我哋两个唔系好食得辣,所以都系拣咗蒜蓉汁😉💁♀️跟餐有餐包同埋餐汤:餐汤拣咗忌廉汤;好Creamy,唔似出边𠮶啲咁好水,餐包会叮热返先上枱,配埋牛油,超级正😋(私心最钟意食个餐包🤣)💁♀️冻柠茶-$0(跟餐免费)💁♀️黑牛-跟餐另加$18- 同事话今日咁辛苦自己,饮杯黑牛奖励吓,我自己就未饮过,原来系会比罐可乐你自己倒,咁就唔怕面头旧雪糕咁快溶啦😜❤️温馨提示: 餐厅另收10%服务费餐厅Staff👬人数充足,每位都有礼貌☺️。锯扒呢间餐厅绝对系首选😁
放工𠮶阵时超肚饿,突然好想锯扒,就同埋同事冲咗入嚟食😂
因为太肚饿,急不及待即刻望吓个餐牌有咩食😅
📝餐牌内有好多扒餐选择,我地order左以下食物:
💁♀️牛柳餐-七成熟 $148-
牛柳有两件,厚身,而且好腍,真系咬几啖就吞得😌
💁♀️香烧羊扒餐-七成熟 $176-
💁♀️跟餐有餐包同埋餐汤:
💁♀️冻柠茶-$0(跟餐免费)
❤️温馨提示: 餐厅另收10%服务费