实不相瞒, 本人系住系呢条村既, 而呢间快餐店亦陪伴左我成长30年, 由细到大都食佢, 到依家依家甘好味, 到我依家d姪仔姪女都系食紧佢架!!我之前都唔想多题, 费事d人话我偏帮, 但当我接2连三撞到依家d朋友, 佢地系在我个村附近既学校读书既, 到依家大家吹开水, 大家知我住呢度, 都不约而同同我讲一个问题, 有无食过"天马快餐店既饭盒呀?? 我就即刻同佢讲: "咖哩猪扒饭丫嘛....有无加个罗宋汤呀??" 佢地只系答我: 系呀系呀.....太好食啦, 唔驶讲野"系真架......呢度既咖哩猪扒饭同罗宋汤真系出哂名, 佢系用吉烈猪扒既, d咖哩又唔会辣, 总之我可以讲系超正, 加埋个罗宋汤系绝配!!如果各位人士经开爱民村, 不妨真系黎试下, 妳就知有几好食repeat : 我只系一个街坊, 我唔系有呢间野既股份架, 只系呢间野陪伴左我30几年, 而又真系个个都话好好食, 我先至忍唔住要赞下佢地!!

如果各位人士经开爱民村, 不妨真系黎试下, 妳就知有几好食

2010-10-29
外卖自取