2019-08-21 204 浏览
每次去葵广就算食到几饱,有一样嘢都一定会食,就系又戟一啦!已经由初中食到而家出咗嚟做嘢几年,佢嘅味道依然咁好、价钱亦都冇点变、不过就出咗好多新花款,但系最犀利嘅系越整越好味!每次去到都系要排队,不过佢哋做嘢好快手,所以好快就搞掂。今次食呢个士多啤梨芝士蛋糕,系我嘅王牌之选。雪糕就会拣返云呢拿或者士多啤梨味。芝士蛋糕质地柔滑,芝士味唔算好浓,配返班戟就啱啱好啦。士多啤梨呢就多数都系酸酸地😂 但系冇所谓因为个cream系甜嘅,配埋朱古力酱就就简直系天衣无缝啦自己钟意佢嘅班戟皮比较薄,所以更加食得出其他材料嘅味道,而且佢嘅份量其实唔算好大,所有有时当小食都唔错。如果想当正餐食就可以拣咸点。上次食过榴梿芝士饼都非常之好味,推介大家试下!又一戟,冇得输呀!

• 士多啤梨芝士蛋糕班戟