2021-11-19 1277 浏览
呢间泰国菜我细细个就已经成日跟我啲亲戚一齐去食。咁啱我又想食泰国嘢,就带咗个朋友去食呢一间泰国菜。------------------------------食泰国嘢我一定会嗌明炉乌头鱼,生菜包,糯米鸡翼,泰式凤爪同埋冬阴功!😋😋😋------------------------------佢哋嘅明炉乌头鱼都几大条,酸酸辣辣咁样同埋仲会有个汤喺侧边俾你接着到啲汤落去🤩🤩!生菜包就好重香料味,又够酸够辣,好开胃,令到我食唔停。佢哋个糯米鸡翼真系必食,个鸡翼皮脆卜卜,个糯米饭有个好食,而个鸡翼尖炸到骨都食得,真系好好食!😋😋😋佢哋嘅冬阴功汤都好重香茅同埋其他香料味,同埋有虾有草菇,都好足料!------------------------------呢间泰国嘢真系好高质!
呢间泰国嘢真系好高质!