2021-04-10
2051 浏览
去开Megabox,想清清地食下寿司🍣,依间以「新干线」作为主题,装修到好像在列车入面,还有电动小火车送餐~好Kawaii👍🏼 ◾️火炙盐烧鹅肝寿司 $28/1件烧过后的鹅肝满满油香~入口即溶👍🏼好正呀💗◾️特式至尊海胆 寿司$35海胆味道好浓郁,很鲜甜甘香,入口好细滑👍🏼◾️日本牡丹虾刺身 $35/1只谂住少少地叫一只轻轻满足一下🤤点知只系一只都用大碗冰镇著~~好有睇头😝厚肉爽甜又新鲜。◾️三文鱼籽海胆迷你丼 $68迷你Size用一个碗仔盛载著,价格好吸引💗满足一下钟意三文鱼籽又钟意海胆嘅我🤤海胆都好新鲜~◾️酥脆软壳蟹手卷 $24软壳蟹炸到好香脆,配以蛋黄酱和暖暖的寿司饭👍🏼唔错◾️特式香葱吞拿鱼碎寿司 $24呢个我好钟意💗吞拿鱼蓉软绵绵嘅口感好香滑。依间寿司店特别体贴小朋友,除咗有日式儿童餐💗门口位仲有小角落~提供儿童读本借阅,仲有小小毛公仔💗让小朋友可以自己拣一件做礼物👍🏼
◾️火炙盐烧鹅肝寿司 $28/1件
烧过后的鹅肝满满油香~入口即溶👍🏼好正呀💗
◾️特式至尊海胆 寿司$35
海胆味道好浓郁,很鲜甜甘香,入口好细滑👍🏼
◾️日本牡丹虾刺身 $35/1只
◾️三文鱼籽海胆迷你丼 $68
◾️酥脆软壳蟹手卷 $24
软壳蟹炸到好香脆,配以蛋黄酱和暖暖的寿司饭👍🏼唔错
◾️特式香葱吞拿鱼碎寿司 $24
呢个我好钟意💗吞拿鱼蓉软绵绵嘅口感好香滑。