汉堡包系男人嘅情妇,女人嘅情敌!点解咁讲?我识嘅男仔朋友,甚至男朋友,多数都好钟意食burger~所以间唔中我都要食下burger ´༥`今次呢间餐厅都系主打提供各种唔同口味嘅汉堡包,所以带男朋友嚟happy下˶‾᷄ꈊ‾᷅˵✎ 经典之堡牛肉部份软嫩部分烟韧,口感多变,入口散发浓郁牛肉味同芝士味,而最正系佢自制嘅Moo Moo汁,令到成个包嘅味道level up!✎ 脆脆鸡堡外皮相对松软,鸡肉紧致滑嫩,芥末味浓郁,入口带点刺激感,同时亦伴随少少蜜糖味,增添味道上嘅层次!✎ 芝士肉酱薯条 有著马铃薯嘅香味,肉酱味香浓,淡淡嘅蕃茄味,呢个配搭味道又唔错㖞˃̵͈̑ᴗ˂̵͈̑✎ 青苹果特饮气泡多♡ 清爽微甜。

✎ 经典之堡

✎ 脆脆鸡堡

✎ 芝士肉酱薯条

✎ 青苹果特饮
气泡多♡ 清爽微甜。

经典之堡
脆脆鸡堡