2016-12-29 7408 浏览
男朋友系大时大节前后生日 所以要一早已经要订定位 一个月前就已经锁定呢间打去订位 一年一次生日当然要食得好 环境都一定要好 但windows sit 未必一定有 所以request 左先都冇死既 book 左7点 但系下面缆车站系5:45 多人到 ...好多旅行团 好多游客 要7:05先试到去餐厅 真心心内好多粗口 但好彩餐厅hold枱15mins 都仲叫赶得切好靓牙个景 餐厅环境 气氛都好特别 好似逃离左香港咁 虾 ....四食 ...烤虾好香好烟un ....coconut 炸虾 好得意 甜甜地 冇谂话会夹到喔吉列虾 够脆但冇咩特别天妇罗虾 呢个粉太厚之余 好淋 食落口一patpat咁啤酒煮虾 呢个有辣/蒜 味由于前一晚饮到一个点 所以男朋友我食吾到辣所以嗌左个蒜味!好香蒜味好入味 因为好细心地前端虾壳系已经剪开左 好想试埋辣 但男朋友想试其他 呢个算系一个seafood platter 蒜蓉青口 蚬 松叶蟹 同虾 配蒜蓉饱同白饭 但惊食吾落浪费叫佢地吾好上个饭 连个饱都好松脆同场加影烤虾 男朋友太大爱呢个喇!食完正餐 送上惊喜 由于订枱时已经讲明有人生日所以甜品一到 个场熄晒
好靓牙个景 餐厅环境 气氛都好特别 好似逃离左香港咁
虾 ....四食 ...
烤虾好香好烟un ....
coconut 炸虾 好得意 甜甜地 冇谂话会夹到喔
吉列虾 够脆但冇咩特别
天妇罗虾 呢个
粉太厚之余 好淋 食落口一patpat咁
啤酒煮虾
呢个有辣/蒜 味
由于前一晚饮到一个点 所以男朋友我食吾到辣所以嗌左个蒜味!
好香蒜味好入味 因为好细心地前端虾壳系已经剪开左
好想试埋辣 但男朋友想试其他
呢个算系一个seafood platter
同场加影烤虾 男朋友太大爱呢个喇!
食完正餐 送上惊喜 由于订枱时已经讲明有人生日
所以甜品一到 个场熄晒灯 几个员工一齐走埋黎对我男朋友祝福