今日到男朋友中伏哦🤣🤣🤣男朋友叫左个海鲜墨鱼汁海鲜炊饭🙈🙈就系呢个好伏啦😂因为个墨鱼汁系无味既 mix埋之后就一堆黑色既饭咁🙆‍♂️😂😂亦唔见蟹籽bor🤔🤔 总之个饭就无味道唔好食啦🙈 至于个小碟 炸紫薯就几好味既 甜甜地又唔会好dry😛 海鲜炸物都好普通🙅‍♂️🙅‍♂️🙅‍♂️可惜明太子乌冬停左😭咁我唯有叫黑咖哩豚肉锅乌冬啦 都有d惊喜bor (at least比男朋友个饭😂) 豚肉好大块 份量正常既 乌冬都好味 吸左黑咖哩汁暖暖地食都唔错! 不过我都系想食d正宗既日式咖哩 点解咁难既😭赞一赞 Staff好好笑容💁介绍食物俾我地果阵态度都唔错😛 临走仲提我地有甜品送!yeahh😙😙其实!个甜品先系重点!好好食!好好食!唔系就咁一粒雪米滋/ice cream咁简单!而系成个冲绳海盐焦糖雪糕冬甩!❤️❤️❤️雪糕我就要左vanilla味 男朋友+$2要榴连味🙆‍♂️ 真系超有惊喜哦!个冬甩好似油炸鬼但烟烟un un咁😍口感好好食 配个雪糕好中意阿😍😍😍个紫薯花花好睇又好味😋 最重要系vanilla同榴连味雪糕都正😋😋😋 男朋友叻叻叫我食之前影低个雪糕 自己可以去买🙊😋 btw个甜品单叫都$48 而家系f
今日到男朋友中伏哦🤣🤣🤣
墨鱼汁海鲜炊饭

黑咖哩豚肉乌冬
冲绳海盐焦糖雪糕冬甩
榴连雪糕
男朋友叻叻叫我食之前影低个雪糕 自己可以去买🙊😋 btw个甜品单叫都$48 而家系free既好抵阿😝😝 考虑下下次黎只食甜品🙈😂😂
2018-01-11
冲绳海盐焦糖雪糕冬甩