(非会员)
2009-06-25 49 浏览
曾经一度因为甲由脚而将呢间野踢入black list,今日再来,系因为男友真系好想食佢.(无奈地)好….再食啰抽身直说:Environment:小店气氛,环境,布置好温馨,好有日本窄街小巷的气息Staff:相信只是由1对老夫妇2人一煮一落单咁经营,待客有礼Drink:无特别另叫饮品,但入场收”炭茶”$1/位,会refill的Food:拉面-价钱平,份量enough,有点弹牙𩠌-葱&海苔enough, 我favors粟米粒好多好多,好开心. 𩠌份量都enough,叉烧总算有点肉味~dumping so so汤底-清汤ok, 如要+辣的要另+$上回因我觉得有只甲由脚的东东系面度,但老板娘唔认,仲死口话系香草㖞,我嬲都ban左因男友唔可以再去食, 气难下麻!! 但男友真系好喜欢食佢,无计,都成年无去了,算吧!! (心想,你唔好再衰多次畀我捉到!!)
(无奈地)好….再食啰
抽身直说:
Environment:
小店气氛,环境,布置好温馨,好有日本窄街小巷的气息
Staff:
相信只是由1对老夫妇2人一煮一落单咁经营,待客有礼
Drink:
无特别另叫饮品,但入场收”炭茶”$1/位,会refill的
Food:
拉面-价钱平,份量enough,有点弹牙
汤底-清汤ok, 如要+辣的要另+$

2009-06-21
  • 杂锦/东京拉面