2023-11-06 1003 浏览
我:我去留下食野朋友:锦好近啫 楼下我:唔系楼下 系 马鞍山个间留下⧔ ⧕ ⧑ ⧒ ⧓ ⧖ ⧗ ⧔ ⧕ ⧑ ⧒ ⧓ ⧖ ⧗ ⧔ ⧕ ⧑ ⧒ ⧓ ⧖ ⧗怕会无位 前几日🄱🄾🄾🄺左枱同男朋友2人撑枱脚店舖系地铁站附近 连店既门柄都有sᴛᴀʏ字眼店舖细细 𝓸𝓹𝓮𝓷 𝓴𝓲𝓽𝓬𝓱𝓮𝓷 有ᵇᵃʳ枱 ²人枱 同⁴人枱除左木板上嘅ᴹᵉⁿᵘ 仲有墙上面自己手写既𝔰𝔭𝔢𝔠𝔦𝔞𝔩 𝔐𝔢𝔫𝔲 店员会主动走黎介绍𝔰𝔭𝔢𝔠𝔦𝔞𝔩 𝔐𝔢𝔫𝔲有𝕕咩食有𝕕咩饮(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)男朋友一心想食𝖆𝖑𝖑 𝖘𝖙𝖆𝖞 𝖇𝖗𝖊𝖆𝖐𝖋𝖆𝖘𝖙 点知无即刻六神无主唔知食咩好 (°⌓°)   我就一早拣好咗食本地蛏子全蛋阔意粉饮品呢 就想睇咖啡师既拉花 所以拣咗𝔥𝔬𝔧𝔦𝔠𝔥𝔞 𝔩𝔞𝔱𝔱𝔢男朋友一轮挣扎之后拣咗𝔰𝔭𝔢𝔠𝔦𝔞𝔩 𝔐𝔢𝔫𝔲既面包配𝕭𝖑𝖚𝖊 𝖒𝖚𝖘𝖘𝖊𝖑 加ʜᴏᴍᴇᴍᴀᴅᴇ ʟᴇᴍᴏɴ ᴍᴀʀᴍᴀʟᴀᴅᴇ sᴏᴅᴀ对于男仔黎讲 分量真系会唔够(。ŏ_ŏ)我好期待既本地蛏子全蛋阔意粉 但我自作聪明以为系中𝕸𝖎𝖝西既菜式 。゚ヽ(゚´Д`)ノ゚。蛏子原来系好似鱿鱼锦一碌碌 𝔹𝕥𝕨煮蛏子既汁几好味 我👅到所有酱汁都无晒𝔥𝔬𝔧𝔦𝔠𝔥𝔞 𝔩𝔞

我:我去留下食野

连店既门柄都有sᴛᴀʏ字眼
店舖细细 𝓸𝓹𝓮𝓷 𝓴𝓲𝓽𝓬𝓱𝓮𝓷
有ᵇᵃʳ枱 ²人枱 同⁴人枱

男朋友一心想食𝖆𝖑𝖑 𝖘𝖙𝖆𝖞 𝖇𝖗𝖊𝖆𝖐𝖋𝖆𝖘𝖙 点知无
即刻六神无主唔知食咩好 (°⌓°)
我就一早拣好咗食本地蛏子全蛋阔意粉

对于男仔黎讲 分量真系会唔够(。ŏ_ŏ)

𝔥𝔬𝔧𝔦𝔠𝔥𝔞 𝔩𝔞𝔱𝔱𝔢既拉花好𝒸𝓊𝓉𝑒𝑒𝑒𝑒𝑒𝑒𝑒 系兔仔呀ฅ(๑*д*๑)ฅ!!赏心悦目
好期待下次去 咖啡师会拉咩花◔.̮◔✧