疫情下日日放工就返屋企食住家饭,食足三星期食到口淡淡,知道出名食鸡煲的  做紧外卖自取8折,谂都唔谂就落order啦🤪收到菜单花多眼乱,太多选择,用咗D时间先拣到以下美食~惹味食煲:鸡脾(半份)(小辣)- 手切顶级安格斯(小)- 手打蟹子虾滑- 手打香蕉墨鱼丸- 糖心皮蛋豆腐- 爆炸鱼籽球据知鸡煲是即叫即炒,落单时店员会mark清楚自取日期时间方便预备,我到店准备好两袋以保温袋打包好的美食等我了! 一拎比钱走人!极方便~鸡煲好够味,所以我就冇另加汤底,只到超市买鸡汤,再加些小朋友啱食的,一顿超丰富的家中鸡煲火锅就成形啦~- 先讲鸡煲: 爸爸放工未入屋已闻到香味,可想而知有几吸引~ 太想食麻辣鸡煲,我竟忘了悠姐都要食,今次真系辣到佢跳舞, 一边饮水一边劲话要食,不停讲好好味:鸡髀肉,好软嫩、非常入味,越食越辣越好味,真系好过瘾。- 再讲其他配料:激赞爆炸鱼籽球..入口即爆的芝士加蟹子,好味到震呀!必试item!!安格斯牛肉好新鲜,打边炉点可以无靓牛架!手打蟹子虾滑有水准,手打香蕉墨鱼丸够哂特别,墨鱼丸内藏香蕉,入口弹牙美味,还有我最爱的糖心皮蛋豆腐,鲜甜好味,为这个晚餐锦上添花~
收到菜单花多眼乱,太多选择,用咗D时间先拣到以下美食~

惹味食煲:鸡脾(半份)(小辣)
- 手切顶级安格斯(小)
- 手打蟹子虾滑
- 手打香蕉墨鱼丸
- 糖心皮蛋豆腐
- 爆炸鱼籽球

一拎比钱走人!极方便~

留在家中安全火锅

爆炸鱼籽球

手切顶级安格斯(小)
手打蟹子虾滑
手打香蕉墨鱼丸
糖心皮蛋豆腐

题外话/补充资料: 补充: 店家提供独立餐具及消毒搓手液,等大家开餐前先消毒干净~ 落单方法如下: *1. 外卖自取全单享有8折* *2. 直接致电或whatsapp落单,满 $1000可以免费送货, 满$500收单程车资* *3. Uber Eats落单送上门*
2020-02-20
外卖自取
留在家中安全火锅
爆炸鱼籽球
手切顶级安格斯(小)
手打蟹子虾滑
手打香蕉墨鱼丸