2019-02-24
今日约了好友放工后去旺角食晚餐一直都好想黎食呢间,不过有好几次迟了上餐厅,见到人龙好长,所以放弃了今次下定决心跟朋友来等位其实店内流量都快,所以乖乖地排队都很快可入座我下次再来都必定会再食,因为真的好好味当坐下了后,便想好下单的食物,之后到收银处下单,这里进餐是免加一的点了一杯布蕾黑糖珍珠鲜奶好香又浓厚既cream brulee口味,好香甜好浓厚,另外珍珠都份外弹牙,而且弹下来甜甜弹弹的,好滋味呢。呢杯饮品好滋味,一试已爱上了这客黑松露忌廉天使面香味浓郁,好惹味,而且份量都不少呢,好滋味。又香又幼细既天使面令人一试便爱上,沾上了浓浓既黑松露香气。配料仲有蕃茄干、露笋等等来到主角了,呢款龙虾蟹肉包的确啖啖肉,好鲜味。大大件既龙虾肉,咬起来弹牙又爽口,仲有蟹肉丝、鱼籽,增加了整个包既鲜甜味。包经过了烘焗,外皮份外香脆,中间软身,双重口感仲配上又香又脆既薯皇,呢个组合真是一流甜品时间了,呢款原味梳乎厘,真是超正又厚又松软,好幼滑,呢款梳乎厘令人一试便爱上当淋上了蜜糖后,梳乎厘更吸入蜜糖既香甜味,吃起来份外松软同弹牙浓浓既香蛋味,真是给人一种幸福既感觉仲有配上了雪糕来吃,多种配搭,唔同口感,正
今次下定决心跟朋友来等位
其实店内流量都快,所以乖乖地排队都很快可入座
我下次再来都必定会再食,因为真的好好味
点了一杯布蕾黑糖珍珠鲜奶
布蕾黑糖珍珠鲜奶
鲜露笋蕃茄干,黑松露忌廉天使面
龙虾蟹肉包
来到主角了,呢款龙虾蟹肉包的确啖啖肉,好鲜味。
仲配上又香又脆既薯皇,呢个组合真是一流
甜品时间了,
原味梳乎厘
又厚又松软,好幼滑,呢款梳乎厘令人一试便爱上
浓浓既香蛋味,真是给人一种幸福既感觉
仲有配上了雪糕来吃,多种配搭,唔同口感,正
意大利奶冻
意大利奶冻,好浓郁既牛奶味,滑滑既质感,呢款甜品吃起来好满足好有饱肚感
当食过呢间餐厅后,会深深了解点解会咁多人排队,而且大家都仍是会坚持等,因为是值得的
好幸庆今天的我,没有放弃