2023-06-26 105 浏览
我从来未写过食评但呢一间令我可以写一次未嚟过嘅人,可以唔使去牛X都仲好食过佢好多嚟咗嘅人,祝福你一行四人,啱啱食完返到屋企就开始写呢篇嘢佢分A B C D餐,谂住食好啲拣咗个C餐因为朋友生日想去食好啲,点知对佢唔住头盘放低都好靓嘅𠮶个,唔知乜乜西冷 和牛(系有人帮你烧埋)之后𠮶啲冇啦当然跟住再有几款唔同嘅牛,order完佢冇名称喺上边,所以你食咗啲咩牛系边款系完全唔知,唔紧要!坐低少少热,食完个西冷和牛之后𠮶啲大件事打开出嚟,完全未溶晒雪,都唔紧要啦等咗10分钟,然后先开始烧,其实都系硬硬地,朋友一路烧俾我哋食,我哋逐个一路𡁻,以为系自己彭牙有问题,但四个人一齐吐出嚟系咬吾到,好我哋再尝试!失败咗,冇办法吞落肚,又硬又冇牛味,难食到呕,order海鲜啲虾老过个呀婆,霉都食垃圾咁,叫咗啲豪望到已经觉得食咗会肚痛,劲难食,海胆系苦嘅!烧到中段已经觉得缺氧,完全冇冷气,以为喺街边大排档!仲要食左$28xx.,主啊我今日到底食咗啲咩落肚、呢一生人未试过食咁难食,仲要系呢个价钱一个餐红日七百几蚊再加一!去到最后发现隔篱枱食紧C餐,有只船嘅物体,问返侍应,原来头先一路都冇俾我哋,但系我哋已经食完。
我从来未写过食评
但呢一间令我可以写一次
未嚟过嘅人,可以唔使去牛X都仲好食过佢好多
嚟咗嘅人,祝福你
一行四人,啱啱食完返到屋企就开始写呢篇嘢
佢分A B C D餐,谂住食好啲拣咗个C餐
因为朋友生日想去食好啲,点知对佢唔住

坐低少少热,食完个西冷和牛
烧到中段已经觉得缺氧,完全冇冷气,以为喺街边大排档!
仲要食左$28xx.,主啊我今日到底食咗啲咩落肚、呢一生人未试过食咁难食,仲要系呢个价钱一个餐红日七百几蚊再加一!去到最后发现隔篱枱食紧C餐,有只船嘅物体,问返侍应,原来头先一路都冇俾我哋,但系我哋已经食完。发誓,以后都唔会去,全日最值得食,只系佢啲雪条!!啲嘢饮都系唔够冻㗎,因为佢间铺又焗又劲劲热!😮‍💨 终极伏
2023-06-22
庆祝纪念