2015-09-22
今次来到这间德国菜是因为抽奖得到了1只猪手,那就与同事一起去品尝啦,它指定要系佐敦店用,但打开openrice后,大件事了,2笑2喊2ok,点算呢?但都要食既,首先送的猪手$165,太细只喇,size同付费的一样大,皮很韧,肉好味,拌菜的沙律亦好味,德国肠拼盘$158,好味,烧春鸡$98,好似乳鸽咁细只,唔系咁好食,蒜茸包$45,超唔抵又唔好食,超薄,无味,好干,烧排骨$148,太甜呢~但都juicy既,汽水$22/细支装,啤酒就唔记得喇,约$48~$55杯。服务呢,女既都helpful既,不过应该系帮下手既姐,因为佢唔太熟悉店舖所有运作,包括menu,应该系个男老板既女朋友,而疑似男老板既男士“因为有鼓气,所以应该系老板”态度就一般般,无表情,无热诚,又无特别对我地差既。店舖方面,较近柯士甸西铁站,但较难揾,招牌唔突出,出面有2块透明胶,防止冷气流走,但外观就唔得,店舖好细,安排我们的位置对住厨房,感觉唔好,无位转之下,坐了背著厕所位置,整体一般。总结:减了送的猪手,埋单$793,但系唔饱既,唔抵食。
总结:减了送的猪手,埋单$793,但系唔饱既,唔抵食。