2021-02-19
———@pizzamaruhk #pizzamaruhongkong 🤤今次去左 #铜锣湾分店 嘅 #pizzamaru 感觉都唔错貌似好多staff都系韩国人好有番韩国🇰🇷嘅feel~🥳———————————1️⃣ #蜂蜜牛油秘制炸鸡 $108/6件🤤🤤炸皮唔厚 咬入去会爆肉汁外面加左蜂蜜牛油 再加大量芝士粉🍗 超够味 唔怪得系人气 No.1👍🏻🤪—————————2️⃣ #韩国烤肉芝加哥 $186😂😂原本我以为个地咁厚 应该系厚批 ‼️点知‼️ 成个底都系 #拉丝芝士 🤩但因为太多芝士 所以都几漏🙈 食左一块都饱😢建议大家同多几位朋友分享🍕🍕整体味道正常 冇特别出色👌🏻下次可能会试下 #真 薄批底🤣————————————⚡️环境 3.5/5⚡️食物 4/5(except 🍕)⚡️服务 4/5———————————🌟🔥之前上网睇留言尖沙咀分店好似服务态度比较逊色 所以大家可以黎我今次呢间分店 我觉得呢度啲人几nice🥰··Pizza Maru (铜锣湾)铜锣湾轩尼诗道500号希慎广场13楼1302舖#winfat#winfat铜锣湾#winfat希慎
@pizzamaruhk
😂😂原本我以为个地咁厚 应该系厚批
‼️点知‼️ 成个底都系 #拉丝芝士 🤩
————————————
⚡️环境 3.5/5
⚡️食物 4/5(except 🍕)
⚡️服务 4/5
———————————
Pizza Maru (铜锣湾)
铜锣湾轩尼诗道500号希慎广场13楼1302舖
#winfat#winfat铜锣湾#winfat希慎