2017-12-07
今日放工和同事4人行去左旺角行街,食放题由于我同事特别中意食放题,咁就选左呢间都好低食,我地星期二去系$218/位任食生蚝只系加多$10,好低食见到呢个牌就每人加多钱食蚝的卖相黎到都唔错,味道都好鲜美!可惜唔够冻,如果冻d会更加鲜味!千贺热清酒食日本野就想点番枝清酒🍶,但有点失望唔系好够热,只系暖暖地,但味道都唔错食物方面都有好多款式有蒸气火锅、炸物、天妇罗、烧烤、寿司刺身等等上网睇到放题都有蒸气锅所以叫左黎试下,有虾、帆立贝、沙白、龙利鱼柳片、章鱼、牛肉片、鸡肉及菜类等等烧烤方面就有芝士蟹子烧帆立贝、盐烧鸡翼、盐烧海老、北海烧蚝、烤菠萝、盐烧黑豚肉等等我地简左帆立贝同蚝食配上芝士好香口美味同埋牛和豚肉每样叫少少试下刺身方面有三文鱼、新鲜象拔蚌、白玉拖罗刺身、甜虾、北海道带子、调鱼等等各样刺身都好新鲜前菜类有枝豆、芝麻八瓜鱼、辣味螺肉、蟹籽沙律、胡麻豆腐、和风珍味浸香蚬等等点左清酒煮蚬及和风珍味浸白蚬,清酒蚬味道较淡味,而和风珍味浸白蚬比较入味朋友想食番d饭类,所以就点左个鳗鱼炒饭食,味道都唔错!最后,永远餐后都系有甜品才满足,甜品有芒果布甸、牛奶360布甸点左牛奶360布甸,味道很好
都好低食,我地星期二去系$218/位
任食生蚝只系加多$10,好低食
见到呢个牌就每人加多钱食
千贺热清酒
朋友想食番d饭类,所以就点左个鳗鱼炒饭食,味道都唔错!