2024-02-01
👧🏻😋👅🍽✨异国风情咖啡店😙-Marouf Coffee🇭🇰 尖沙咀天文台道8号地下3号舖 🇭🇰-💁🏻 无论餐点, 服务同装修都好有特色, 点餐时店员有介绍新品, 为保持客人新鲜感不断推陈出新☺️💁🏻 坐左两个钟已经试左两款coffee shop请大家试既产品, 分别系好重香料味既Saudi Arabia coffee同超好味既Sahlab drink (肉桂开心果椰子) 😍-🍰 Pistachio & Lotus Cheesecake $48 Pistachio Sauce +$4💯店员介绍下点左既新品, 个cheesecake滑到不得之了, 面要铺左焦糖酱再加Lotus饼碎, 好香浓但唔太好甜岩岩好💯仲洒埋果心果碎, 再俾人upsell加埋extra开心果酱🤭 衬返我杯Pistachio Latte -🍩 Raspberry Doughnut $23✨送餐前加热左, 个冬甩好松软, 入面有覆盆子酱酸酸甜甜-☕️Pistachio Latte 16oz $48💯口感顺滑奶好香, 果心果同咖啡味亦好平衡, 果仁味摊冻会越来越突出-🥥 Coconut Chocolate Chip Chill
异国风情咖啡店😙
Marouf Coffee
🇭🇰 尖沙咀天文台道8号地下3号舖 🇭🇰
🍰
🍩
Raspberry Doughnut $23
✨送餐前加热左, 个冬甩好松软, 入面有覆盆子酱酸酸甜甜
☕️
Pistachio Latte 16oz $48
🥥
Coconut Chocolate Chip Chill 14oz $48 extra whipped cream +$6
✨椰子脆脆, 椰丝同朱古力粒令个沙冰口感好丰富, 冰底都超级香椰子味☺️ whipped cream纯粹加黎邪恶一下🤭 好鬼滑好好味