2022-02-18
位于西营盘嘅呢间墨西哥风餐厅,由远望开始,已经见到好特别好colorful嘅布置同好多墨西哥帽子~~餐厅嘅环境气氛都相当唔错~~简直就好似置身于异国🤩FAJITAS ANGUS BEFF墨西哥烤肉搭配Guacamole、Sour Cream同埋Salsa,有唔同酱汁俾你选择~~总会揾到适合你自己嘅味道😆 牛肉好嫩好软,好juicy😆 令人一啖接一啖咁,夹埋墨西哥饼真系好好味😋大推😍EL CARNISADA TACOS墨西哥玉米卷,拣咗系牛肉粒嘅口味,入面有啲生菜蕃茄等等,食落好有口感!不过就要小心啦~因为啲馅料都比较碎,而且佢份量都几多好难一啖食晒😂只要小心啲都唔会影响到佢嘅质素嘅😆😆😆JALAPENO POPPERS呢个都几特别,佢系炸咗嘅辣椒入面包住啲芝士。芝士本身都系有少少解辣嘅,食得辣嘅人来讲呢系真系唔错😆 但我就顶唔顺啦😂😂😂饮品就叫咗HOT SKULL及VIRGIN MARGARITA两款~ 餐厅系行骷髅骨头嘅风格,所以杯都系,真系好特别!虽然系bar,但因为晏昼去食,所以叫咗两款饮品都系冇酒精!HOT SKULL 系加辣椒嘅饮品,上面半个热情果可以任加,可以按自己嘅口味加
FAJITAS ANGUS BEFF
EL CARNISADA TACOS
JALAPENO POPPERS
饮品就叫咗HOT SKULL及VIRGIN MARGARITA两款~ 餐厅系行骷髅骨头嘅风格,所以杯都系,真系好特别!虽然系bar,但因为晏昼去食,所以叫咗两款饮品都系冇酒精!HOT SKULL 系加辣椒嘅饮品,上面半个热情果可以任加,可以按自己嘅口味加辣酱,真系几特别,啱晒爱辣嘅人士啊😂😂