[ #caloriefoodie大角咀 ]• 𝙲𝚘𝚌𝚒𝚗𝚊 𝟹 𝚃𝚊𝚙𝚊𝚜 𝚁𝚎𝚜𝚝𝚊𝚞𝚛𝚊𝚗𝚝 & 𝙱𝚊𝚛 •🐿最近突然之间好想食西班牙海鲜炒饭上网揾到呢间评价唔错 于是就拉埋朋友去试试啦餐厅装修有异国风情既感觉 有点chill-🧀墨西哥脆片 💰$45一坐低 店员就放低咗一兜墨西哥脆片同他他酱每逢晚市都会有 芝士味脆片可以无限仼添他他酱味道酸酸甜甜 同脆片好夹 唔错既餐前小食-🥘西班牙海鲜炒饭 💰$288食得西班牙菜 又点少得呢道代表菜呢 西班牙菜必食٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و份量大得惊人 用一个大锅装起 起码够3-4个人食海鲜方面有两只大虾 五只青口 仲有鱿鱼、带子等等炒饭口感creamy 重香料味 食落仲有啲辣辣地建议一大班人黎食 可以试埋餐厅其他野(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)-🥞朱古力班戟 💰$78由三层班戟组成 中间会夹住忌廉、香蕉表层洒满朱古力碎 因为大大粒有厚度 咬落有口感加埋朱古力酱既加持 班戟充满朱古力味٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و见到隔离枱庆祝生日 都有嗌甜品食原来餐厅会安排烟花蜡烛 搞到我都好想要🤣-🍸 𝙱𝚕𝚞𝚎 𝙳𝚒𝚊𝚖𝚘𝚗𝚍 💰$82Fresh Lychee, Lychee, Lime Juice,
[ #caloriefoodie大角咀 ]

每逢晚市都会有 芝士味脆片可以无限仼添
他他酱味道酸酸甜甜 同脆片好夹 唔错既餐前小食
🥘西班牙海鲜炒饭 💰$288

份量大得惊人 用一个大锅装起 起码够3-4个人食
海鲜方面有两只大虾 五只青口 仲有鱿鱼、带子等等
炒饭口感creamy 重香料味 食落仲有啲辣辣地
建议一大班人黎食 可以试埋餐厅其他野(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)
🥞朱古力班戟 💰$78
朱古力班戟

由三层班戟组成 中间会夹住忌廉、香蕉
表层洒满朱古力碎 因为大大粒有厚度 咬落有口感
见到隔离枱庆祝生日 都有嗌甜品
原来餐厅会安排烟花蜡烛 搞到我都好想要🤣
🍸 𝙱𝚕𝚞𝚎 𝙳𝚒𝚊𝚖𝚘𝚗𝚍 💰$82
𝙱𝚕𝚞𝚎 𝙳𝚒𝚊𝚖𝚘𝚗𝚍

Fresh Lychee, Lychee, Lime Juice, Vodka, Blue Curacao
净系cocktail 餐牌已经有5-6页既选择
所以忍唔住要饮翻一杯 拣咗杯荔枝味既酒