2023-10-01
屋企附近开咗间新嘅印度、尼泊尔小食店,最钟意食唔同国家风味嘅野🫶🏻 所有食物即叫即整,非常新鲜😋 异国风情·店舖里面嘅店员都识讲广东话👀最爱食饺子既我拣咗鸡肉煎饺同猪肉蒸饺!每款饺子都有8只 🥟🥟🥟🥟🥟🥟🥟🥟非常大粒,要两个人share一齐食👭🏻先食得哂鸡肉「煎」饺子$50煎饺外皮煎得金黄色,配埋店家特制酱汁,微辣,会香口啲、惹味啲猪肉「蒸」饺子$46蒸饺子 出炉热辣辣,出哂烟,如果你可以一啖食一粒系最好味🫶🏻 皮薄馅靓 馅肉好丰富 👍🏻椰子碎薯仔包$38椰子碎薯仔🥔系一个薯仔包黎,中间夹著薯仔蓉加青辣椒同印度香料,呢个好惹味、微辣 真系好好味!系特色嘢嚟 👍🏻藏红花甜糕$38呢款系特色野黎,甜糕系海绵质地好得意,吸左啲花奶,甜糕咬落烟韧唔会太甜,亦有淡淡的花香 ,钟意食甜品嘅,你一定要试吓!椰子🥥乳酪$38芒果🥭乳酪$38系用佢哋自家制嘅乳酪,加上椰子或芒果,乳酪味浓,酸酸甜甜👍🏻好好饮椰子入面仲有啲椰子碎,清甜椰子味👍🏻比起芒果味无甘甜 正🫶🏻The Momo Place (元朗)📍元朗水车馆街11号连胜大厦地下10号舖
最爱食饺子既我拣咗鸡肉煎饺同猪肉蒸饺!
每款饺子都有8只 🥟🥟🥟🥟🥟🥟🥟🥟
非常大粒,要两个人share一齐食👭🏻先食得哂
鸡肉「煎」饺子$50
猪肉「蒸」饺子$46
椰子碎薯仔包$38
藏红花甜糕$38
椰子🥥乳酪$38
芒果🥭乳酪$38
The Momo Place (元朗)
📍元朗水车馆街11号连胜大厦地下10号舖