2018-06-17 57 浏览
最近真系成日同朋友都落佐敦食饭,原来都几多野食,经过呢间食异国菜日餐厅门口,俾佢吸引到就入去试下喇。室内环境都几好几有气氛!灯光唔会太光然后一坐低职员都会俾一盆脆饼,个青酱好好味,食呢个饼已经停唔到口跟住我地叫左个巴辣羊,但因为怕佢太辣职员都好细心话可以帮我地煮无咁辣跟住我地叫左个印度烤饼,因为我地叫左个巴辣羊有酱可以点呢个烤饼食我地叫左个pizza,朋友钟意食Olives,个pizza都唔细,分到6件我地食量好大所以再叫左半份猪肋骨加炸薯角,个猪肋骨真系咬落去首先系酱汁,然后佢既肉一咬就会离骨!好浓味!烧得岩岩好,而薯仔都热辣辣!跟住我地愈食愈起劲再追加多个芝士口味既烤饼呢个有惊喜啊佢既芝士拉丝架!钟意芝士既朋友一定要试啊我地再叫多左份momo食,即系饺子我自己叫左杯Mango smoothie好浓郁既芒果味今餐真系好满足好好饱

室内环境都几好几有气氛!灯光唔会太光

我地食量好大
好浓味!烧得岩岩好,而薯仔都热辣辣!

跟住我地愈食愈起劲再追加多个芝士口味既烤饼
呢个有惊喜啊
佢既芝士拉丝架!钟意芝士既朋友一定要试啊
我地再叫多左份momo食,即系饺子
我自己叫左杯Mango smoothie
好浓郁既芒果味