2022-05-30
🕖时段-公众假期夜晚好彩预早book左枱 夜晚好full _▫️原只龙虾意大利饭 Whole Lobster Risotto $295龙虾大大只 好易拆肉 饭偏硬身但可接受香浓蕃茄酱好creamy🍅 好食! 如果啲饭淋返dd就💯 _▫️烧烤猪肋骨 Rack of Baby Pork Ribs $235一上菜见到劲大块猪肋骨上来插住把刀😂我地4个人食 切开每人2,3条 几易切 骨同肉唔会好痴 酱唔多但好够味😋另外佢猪肋骨下面有好多薯条💛_▫️和牛汉堡包 Rich Man's Burger $185足料!成个burger好厚 因为我地share食所以分开一层层切再砌返😂 个和牛好香浓同juicy😚_🍽环境夜晚来个feel好chill 似去左外国餐厅咁 几好气氛 楼底高 入面灯光较暗 两旁系彩色玻璃窗设计 有啲似教堂 🎂生日嗌甜品可以request写字加蜡烛 然后会有几个侍应一齐唱住生日歌咁上菜🥳制造尴尬时刻🤪🤪
好彩预早book左枱 夜晚好full
龙虾大大只 好易拆肉 饭偏硬身但可接受