2021-04-15
一流嘅环境,好宽敞,餐台好大张,坐得好舒服,装修系工厂风,好舒适😌𝗟𝘂𝗻𝗰𝗵 𝗠𝗲𝗻𝘂有好多选择,每个𝗟𝘂𝗻𝗰𝗵 𝗦𝗲𝘁都有自选沙律吧同餐汤提供,𝗠𝗮𝗶𝗻 𝗖𝗼𝘂𝗿𝘀𝗲就拣左两款加两款甜品🍮🥗自助沙律吧𝗦𝗲𝗹𝗳-𝘀𝗲𝗿𝘃𝗲𝗱 𝗦𝗮𝗹𝗮𝗱 𝗕𝗮𝗿沙律吧嘅菜同𝘀𝗮𝘂𝗰𝗲好多选择,完全唔马虎!🫕自助精选餐汤 𝗦𝗲𝗹𝗳-𝘀𝗲𝗿𝘃𝗲𝗱 𝗗𝗮𝗶𝗹𝘆 𝗦𝗼𝘂𝗽今次系南瓜忌廉汤🎃超𝗬𝘂𝗺𝗺𝘆!🍽1️⃣<菠菜芝士意大利馄饨配黑松露忌廉汁 𝗥𝗶𝘀𝗼𝘁𝘁𝗼 & 𝗦𝗽𝗮𝗻𝗶𝘀𝗵 𝘁𝗼𝗿𝘁𝗲𝗹𝗹𝗼𝗻𝗶 𝗶𝗻 𝗯𝗹𝗮𝗰𝗸 𝘁𝗿𝘂𝗳𝗳𝗹𝗲 𝘀𝗮𝘂𝗰𝗲>菠菜芝士嘅馅好浓郁,啱啱好唔会有好腻嘅感觉,个汁好香好滑,好味😋😋😋😋🍽2️⃣<炭烧纽西兰西冷牛扒 𝗖𝗵𝗮𝗶-𝗴𝗿𝗶𝗹𝗹𝗲𝗱 𝗡.𝗭. 𝗕𝗲𝗲𝗳 𝗦𝘁𝗿𝗶𝗽𝗹𝗼𝗶𝗻>好浓烈嘅炭烧风味,炭烧格仔网纹尽现大厨心机,𝟱成熟嘅粉红色好靓,配上烧汁同杂菜薯蓉伴碟,认真不错💪🏻大满足🤩🍽<苹果挞 𝗔𝗽𝗽𝗹𝗲 𝗧𝗮𝗿𝘁>份量大,苹果薄片密密麻麻排起香脆酥皮底上面,甜度同苹果香好𝗕𝗮𝗹𝗮𝗻𝗰𝗲,加上云呢嗱雪糕,一冷一
🥗自助沙律吧𝗦𝗲𝗹𝗳-𝘀𝗲𝗿𝘃𝗲𝗱 𝗦𝗮𝗹𝗮𝗱 𝗕𝗮𝗿
沙律吧嘅菜同𝘀𝗮𝘂𝗰𝗲好多选择,完全唔马虎!
今次系南瓜忌廉汤🎃超𝗬𝘂𝗺𝗺𝘆!
🍽<苹果挞 𝗔𝗽𝗽𝗹𝗲 𝗧𝗮𝗿𝘁>
份量大,苹果薄片密密麻麻排起香脆酥皮底上面,甜度同苹果香好𝗕𝗮𝗹𝗮𝗻𝗰𝗲,加上云呢嗱雪糕,一冷一热配搭好衬🍨🍎
🍽<朱古力心太软 𝗪𝗮𝗿𝗺 𝗖𝗵𝗼𝗰𝗼𝗹𝗮𝘁𝗲 𝗟𝗮𝘃𝗮 𝗖𝗮𝗸𝗲>
大厨火候掌握十分好,切开之后朱古力流心慢慢流出,配上𝗢𝗿𝗲𝗼碎同雪糕,一流嘅享受
🍽<薯条 𝗙𝗿𝗲𝗻𝗰𝗵 𝗙𝗿𝗶𝗲𝘀>
份量好多,好满足😋而且𝗞𝗲𝘁𝗰𝗵𝘂𝗽 系枱面可以自己随意添加👍🏻真系好贴心!