2016-02-20
开年饭要食好啲 lunch专登去左大坑揾食 身为文青我地一见到依间cafe就觉得好岩我地style 睇睇门口既menu合意就入去喇间cafe只有十几个位 加上有style既布置 令小小既地方都有令人放松既空间感 另一个加分位系所有食具同食物既卖相都好靓先上lunch set +$10既南瓜汤 同事钟意依样稀啲既汤话饮落清新啲 但我更钟钟浓杰啲既南瓜汤 牛油果蟹肉bb波菜三文治 ($57):黑色既包上面铺满白芝麻 中间有几种蔬菜同主角牛油果蟹肉 视觉上令文青好满意!可惜牛油果蟹肉既味唔系太出到 建议加啲柠檬汁落去调出牛油果既香同蟹肉既鲜All day breakfas ($85):不过不失 炒蛋够滑 不过份量可以多少少lunch set - 日本明太子扁意粉 ($89):依个唔合格 冇咩明太子味 好似食咁咸咸地既意粉 (试过好多间明太子意粉 都系觉得Little Vegas既系冇得输) lunch set - 珍宝公司三文治 ($90)店员好细心帮我地分成五份 同样用上黑白对比强烈既包 入面既材料冇特别 但胜在新鲜每样份量唔算多 但五个女仔share四样野就岩岩好!
lunch set - 珍宝公司三文治 ($90)