2022-10-04 12 浏览
曾入选 🇺🇸bloomberg 2020年最佳汉堡50强既Honbo, 终于试到喇~餐牌非常简单,Honbo, 1.5 2.0 咁样,系佢哋嘅signature!材料一样,只系份量唔同Honbo 2.0呢晚收工太累了,4层两Oz 嘅牛肉先满足到我,牛肉Juicy好香浓,溶溶嘅三片芝士喺中间穿插,混合牛嘅肉汁,配上美味House Source, 味道层次无限升华!面包非常松软,唔会太厚,成个配搭都好好👍🏻当之无愧!个人觉得牛肉同芝士要多先可以带出到呢个效果,highly recommend 2.0Grilled Chicken BurgerHonbo实在太出色,老实说鸡就有比下去嘅感觉,但我觉得佢都还好,几香几惹味!但还是吃Honbo 2.0吧Chili Fries薯条淋上肉酱,芝士,味道微辣,好惹味👍🏻BUFFALO WINGS炸鸡翼上沾满浓厚嘅水牛城酱汁,仲有少少似sour cream source 嘅酱,唔会太辣又惹味饮品点咗 Apple Pie Tea冇错!系🥧 系苹果茶再加入肉桂,令杯茶增添一份香味,好似食紧苹果批咁,甜度岩岩好,仲有两块苹果果干,即刻upgrade成为特饮,大

材料一样,只系份量唔同

Honbo 2.0

Grilled Chicken Burger
但还是吃Honbo 2.0吧

Chili Fries
薯条淋上肉酱,芝士,味道微辣,好惹味👍🏻

BUFFALO WINGS

饮品点咗 Apple Pie Tea
冇错!系🥧 系苹果茶再加入肉桂,令杯茶增添一份香味,好似食紧苹果批咁,甜度岩岩好,仲有两块苹果果干,即刻upgrade成为特饮,大大杯都几抵饮㖞!

Arnold Palmer 🍹 lemonade 加Tea 系咪即系柠檬茶🤔但呢杯多咗薄荷的味道,比较清新

店舖环境简洁舒适,喺码头旁
一边食一边望海景😌

而环境亦都非常简约舒服