餐厅: 永合隆飯店
资讯:

今日好想食烧鹅肶,所以就去这间潮圣下!我哋叫咗烧鹅肶饭,问了两个职员价钱都答唔到!最终话$120,咁我哋咪落单!烧鹅肶饭$120+义鹅饭$65+例汤$15点知个义鹅饭啲鹅系全部都系皮和1.5厘米嘅肥膏+骨(请问我点食好)!我忍唔住同柜台女职员反映下点解无一件系有肉食架呢?佢答:食烧鹅系咁架啦!食酥香嘛!我话:咁都无理由一丁点肉都无架!又唔系食乳猪佢才同斩肉员讲斩肉员大大声话:食烧鹅系咁架啦!啲皮好酥香架!柜台女职员话:咁比返2件你啦!点知又系两件肥肉(真系多了一点点肉片)唉😮‍💨!柜台女职员仲训示我:下次要食肉就要讲清楚!真系好无奈!差到呢!去街市买$20盒果啲仲好食过佢!服务又差!算我不识欣赏吧!肥膏bye bye!
今日好想食烧鹅肶,所以就去这间潮圣下!
烧鹅肶饭$120+义鹅饭$65+例汤$15
我忍唔住同柜台女职员反映下点解无一件系有肉食架呢?
佢答:食烧鹅系咁架啦!食酥香嘛!
我话:咁都无理由一丁点肉都无架!又唔系食乳猪
佢才同斩肉员讲
斩肉员大大声话:食烧鹅系咁架啦!啲皮好酥香架!
柜台女职员话:咁比返2件你啦!
点知又系两件肥肉(真系多了一点点肉片)
唉😮‍💨!柜台女职员仲训示我:下次要食肉就要讲清楚!

真系好无奈!差到呢!