2022-09-13
下午二点来吃个午餐,见网评十分推介呢间新店,又见佢有派饭嘅善事活动,一于试吓呢间「良心」小店一入门口收钱𠮶刻已经感觉中伏。网上价钱三天前都仲系78咋㖞网,点知道收我$88?!?!跟住我话加得咁快?今日唔系假期㖞?个大婶就话系呀,我哋全部都系一个价架嘞满心欢喜谂住有期望,点知放出嚟的食物简直令人吓一跳!食物没有用名字标示都算,所谓嘅唔知卤水蛋定豉油蛋,完全壳都冇爆开,完全蛋既纯天然原蛋味😖青瓜炒蛋难食到一个点😩再望返食评嘅相完全都唔系𠮶一回事所谓嘅炒饭面卖相不新鲜,最最估佢唔到嘅就系个玄米茶🥶完全同你想像嘅玄米茶系差天共地, 简直似洗完米既米水咁😠好啦咁我谂住饮下罗汉果茶,点知个罗汉果茶⋯⋯哗!真系呢淡而无味,用水沟唔知乜嘢饮咗一啖就算,自己冲杯茶饮好过嘢食款式又少又唔补返,坐到下午茶时间就出事嘞!而家疫情咁劲,我坐咗系一张圆枱𠮶度,看板大婶居然叫一个阿婆搭枱坐我侧边。冇问题, 但系无隔板㖞!问个大婶摆块板佢话冇㖞,仲话我哋隔板㗎喇!但系间餐厅仲有好多其他空置嘅隔板位置,咁样安排摆明系想赶客!冇乜嘢食到之余仲一肚火😤😤我当做善事永冇下次话晒都食过唔少素食嘅款式嘅自助餐,今次真系大开眼界,
一入门口收钱𠮶刻已经感觉中伏。
个大婶就话系呀,我哋全部都系一个价架嘞
青瓜炒蛋难食到一个点😩再望返食评嘅相完全都唔系𠮶一回事
冇乜嘢食到之余仲一肚火😤😤我当做善事永冇下次
话晒都食过唔少素食嘅款式嘅自助餐,今次真系大开眼界,没有最差,只有更差!奉劝各位公公婆婆系咪真系喺呢一间店攞佢嘅免费饭𩠌!!又系一间打着「良心」两个字但系嘢食同服务完全唔掂嘅伏店