2020-06-16 6770 浏览
平日放假最好就系去拍拖食放题,因为可以享受到平日Lunch hour既超抵优惠,仲要吾洗同人迫,可以轻松自在叹番餐,慢活一下。今日去新商场海之恋Donki行街,顺便试下品川既日式放题。平日Lunch hour, 12点开始,无限任点任食,食足120分钟,都系位位$248, 仲要免加一,真系好抵食吖!!~餐厅环境系180度无敌大海景,望住个海食放题都开胃d。刺身有吾少选择,三文鱼、油甘鱼、帆立贝、甜虾、剑鱼腩、赤贝、象拔蚌、鲍片......刺身种类好多,而且质素不错,肉质鲜甜,没有雪味。除了刺身,寿司都有好多选择,特别推荐黑松露寿司系列,我地order左黑松露帆立贝寿司、黑松露油甘鱼寿司、黑松露剑鱼腩寿司,全部都系手握寿司,上面既刺身够肥美鲜甜,系必食之选!!~三文鱼子寿司、海胆寿司、拖罗寿司,每件都细细件,份量少少的,选择又够多,甘就可以试多啲吾同口味同款式啦!!~日式料理有牛油粟米、牛油带子、烧菠萝、清酒煮蚬、烧比目鱼。牛油带子味道够浓,充满牛油香味。比目鱼煎得香脆。吉列炸蚝、芝麻鸡翼、土匪鸡翼、榴梿炸弹、芝士年糕、章鱼小丸子、日式炸饺子、日式炸牛乳、炸香蕉、台式香肠。鸡翼炸得外脆内
餐厅环境系180度无敌大海景,望住个海食放题都开胃d。

除了刺身寿司都有好多选择,特别推荐黑松露寿司系列,我地order左黑松露帆立贝寿司、黑松露油甘鱼寿司、黑松露剑鱼腩寿司,全部都系手握寿司,上面既刺身够肥美鲜甜,系必食之选!!~

吉列炸蚝、芝麻鸡翼、土匪鸡翼、榴梿炸弹、芝士年糕、章鱼小丸子、日式炸饺子、日式炸牛乳、炸香蕉、台式香肠。鸡翼炸得外脆内嫩,绝对系必食之选!!~另外特别推介炸牛乳同炸香蕉,其它放题比较少见,呢间炸得好味够脆,虽然劲邪恶,但都一定要试下。

值得一赞嘅系,除左韩式果汁饮品任饮外,佢嘅清酒同埋梅酒都系任饮架!!~酒鬼啱晒吖!!~

另外值得一赞既系,虽然我地order左甘多样野,上菜速度都算快手,而且冇乜漏单,环境又新又靓,地方够大又坐得舒服,荃湾西站上盖放题,又一新选择吖!!~

餐厅除左做日式放题,亦有Lunch定食供应,仲要做紧9折优惠,抵食吖!!~

午餐
  • 刺身