2021-07-30 862 浏览
Once upon a time......有间cafe有得玩有得食,又唔赶人又唔贵,下载某个apps又有95拆添,系咪唔错呢~首先讲环境,我们去嘅时间系2点左右,人唔多,所以可以同其他人坐得好开,入去都系自己拣位,枱上面都已经有餐牌,一坐低就可以拣食咩,餐牌望落去好旧,d过胶片浮起晒果种,但系!系冇痴立立嫁!疫情下,唔系好多餐厅认真处理清洁问题,佢地有!你走果阵,佢地认真消毒果种态度,会令自己怀疑自己系咪真系咁污糟🤣🤣,但系又会觉得非常安心岩岩自己系依个消毒过嘅环境食过野,佢有board game,牌类提供,但系我地只想倾计就冇玩到到食物啦,我地只系叫左2个小食,一个甜品,2杯饮品,炸墨鱼粒+炸鸡软骨,岩岩炸起,味道正常,但系鸡软骨有部分系鸡肉粒朱古力心太软,太少流心层,拳头大嘅蛋糕,得一茶匙嘅流心,但系味道系正常榛子朱古力,有d失望,佢唔系缤x乐果种,甚至榛子味,朱古力味都唔重,奶味反而重d牛蒡茶,好香,想味道够,要等耐小小,可以不停添水再煲我地冇叫主食,但系见到其他人食嘅主食卖相唔差,下次会再试
牛蒡茶,好香,想味道够,要等耐小小,可以不停添水再煲
我地冇叫主食,但系见到其他人食嘅主食卖相唔差,下次会再试
2021-05-08