2018-01-02
买左火山焼coupon (168+10%) , 其实都唔算太平但就好揾笨, 食5:00-7:00, 食物种类算多,但系我地好似无咩食过落肚,因为不论烧炉同火锅炉都系唔够热(其实系等你冇时间烧咁多),最后以为换个gas可以好D都系差唔多,整整下已经无咗一个钟...6:15已经同你讲last order 最后落单,我地就叫多D啦!不过个火慢到好似烤多士咁! 点会食得晒呀!我地只好多放乌东面落火锅炉等佢快熟d,小朋友先有饱肚感😔😔服务都好一般,由我打去问可唔可以即日买coupon即日用佢话可以,但到现场个负责人又话唔得㖞劲串,后来又有个服务员又话佢有听我电话讲过话可以用,真系唔多开胃. 食物质素真系好麻麻,牛肉无牛肉味,粟米无甜味,鸡肶菇有d梅...仲有好多麻麻既食物,总之好失望,唔知系咪我地用coupon 所以食物质素就系咁...我地已经尽量烧但系个炉有问题,系咪可以比多少少时间食埋d野,最后佢都系坚持7:00一定要还台,服务员仲企系你前边等你起身劲收理啲碟,根本就无咩人等,我地食净好多野,好浪费又肚饿😭😭我临走仲要手揸住包朱古力雪糕冻冰冰含住过口离开 ,我觉得点解要食到咁赶头赶命😭😭好惨
我地已经尽量烧但系个炉有问题,系咪可以比多少少时间食埋d野,最后佢都系坚持7:00一定要还台,服务员仲企系你前边等你起身劲收理啲碟,根本就无咩人等,我地食净好多野,好浪费又肚饿😭😭我临走仲要手揸住包朱古力雪糕冻冰冰含住过口离开 ,我觉得点解要食到咁赶头赶命😭😭好惨,好似乞儿咁!我地都唔系无比钱架..😭😭都要$185一个人架,所以只此一次!
希望大家买团购之前睇下留言先