2016-04-25
都有一排无饮过咖啡 忽然有啲挂住咖啡既味道个种即磨既香味 直接扑入鼻腔既味道同友人系附近行完街 就商讨去边食个tea吹下水咁 走到去广华街 见到大玻璃相当吸引coffee jobs 装修布置都几悠闲 入去试下啦石屎地 木制桌椅 乌丝灯 感觉够晒raw 仲有window seat 本来都系谂住要杯咖啡就算但侍应传来是日下午茶menu见到系随餐都会付上一杯餐饮包括latte 而价钱都相当有竞争力咁就跟餐要杯latte 有得食又有得饮 why not?奶泡 绵而滑 好精细既口感 而且个拉花 深浅分明 图案仔细 有诚意作为latte art为大前题既饮食年代 包装好重要闻落好有咖啡味 好香 但饮既时候又唔会太浓 好切合latte既比例分配 容易入口 奶味又唔会盖过咖啡既香味 唔会过酸同出现苦味 不错!下午茶餐 抹茶心太软配云呢嗱雪糕抹茶香味 一索入怀 卖相有诚意及心思不会比外间出名的甜品舖差 蛋糕系松软绵密 热辣辣好香滑只系有少少over cooked 流心呢part有少少过左火 所以中间一𠝹开无左个种好澎湃既感觉不过抹茶味浓 配合埋云呢嗱雪糕 冰火之间好有层次 而配搭既蓝莓 士多啤梨都新鲜好
个种即磨既香味 直接扑入鼻腔既味道
coffee jobs 装修布置都几悠闲 入去试下啦 石屎地 木制桌椅 乌丝灯 感觉够晒raw
仲有window seat
但侍应传来是日下午茶menu
见到系随餐都会付上一杯餐饮
包括latte 而价钱都相当有竞争力
咁就跟餐要杯latte 有得食又有得饮 why not?
而且个拉花 深浅分明 图案仔细 有诚意
作为latte art为大前题既饮食年代 包装好重要
闻落好有咖啡味 好香 但饮既时候又唔会太浓
抹茶香味 一索入怀 卖相有诚意及心思
不会比外间出名的甜品舖差 蛋糕系松软绵密 热辣辣好香滑
不过抹茶味浓 配合埋云呢嗱雪糕 冰火之间
好有层次 而配搭既蓝莓 士多啤梨都新鲜好味
伴碟既焦糖酱原来都同心太软几夹 56蚊就可以食到一个有诚意心太软同latte
不论旺角区定其他地区 真系超值!