2015-06-29 1028 浏览
老老实实,君日餐厅坐落商场楼上最入位置,地利已欠,有时都不想帮衬大集团快餐店,想支持一下小店,行入两步帮衬,但部分早餐的水准的确令街坊舍弃君日餐厅。一块鸡扒定成败,君日的鸡扒早餐卖29元,隔离大XX个餐卖26.5,但君日块鸡扒冇解冻求祈炸,成块干睁睁硬到成块干尸咁,油又多,人地大XX块早餐鸡扒肉嫩多汁又大块。楼下宾X餐厅早餐鸡扒都系炸的,但人地炸完皮是脆、入面的肉是嫩的!而且大大块,唔似得君日块疆尸鸡扒。我已经不止一次同佢地讲叫佢地改善下块鸡扒,但无用。讲真,就算个人几咁支持地区小店都好,都无理由一而再再而三虐待自己同作贱自己银包。如果唔系头两间太多人无位,都唔会行到最入帮衬君日。 如果老板真心想改善的话,朝早叫自已厨房整份鸡扒,再比较一下隔离两间餐厅的鸡扒,就明白我这个街坊每次俾机会你地然后都中伏果种感受。

• 真心胶无限中伏疆尸鸡扒