2009-06-02
今日终于的起心肝去试一试依间疑扮澳洲牛奶公司既北海道牧场餐厅,去之前都无抱太大既期望,只系谂住试o下都要既。远望见到都有D人排队,行到门口望入去,原来地方唔系太大,而且员工做野手脚实在有欠速度,所以先有依条人龙仔!! Lunch time 时候去,如果要等位都真系几晒、几热架!! 各位食客要注意喇!!所有既set 餐,真系扮晒澳洲牛奶公司,但系又唔抄埋人地既味道同埋价钱?? 味道比人差,但价钱比人贵!! 好味既话,我地D食客必定唔介意比多小小!! 不过质素太普通,只系比普通茶餐厅好小小!!! 因此,价钱不合理!!整体o黎讲,疑扮澳洲牛奶公司既北海道牧场餐厅,因为大部份食客都将佢地作比较,就必定被比下去啦!! 但如果客观一间餐厅去评论,北海道牧场餐厅选择太小,价钱贵,味道一般,服务一般。而本过客就只此一次!!