2022-04-05 80 浏览
今日来到屯门嘅齐柏林热狗店,系好多人疫情下的选择首先讲吓服务态度先 虽然细细间,但系态度都唔错,明白佢哋做到好攰所以都唔会太多笑容,整体都几好!食物方面今次要比大大like澳式风情热狗🌭️!我系平时只食辣之人,但系太多人话呢个包好食啦,所以忍唔住今次叫埋试下,呢个包甜甜地真系好好味😋肠仔同个菠萝真系好match!加埋佢系用千岛酱做调味,完美。如果下次再食一定会叫多次(原谅我食得太快唔记得咗影)之后佢个辣鸡包,我觉得就争少少!因为唔够辣!其实已经要来咗多辣,代表我哋呢啲食得辣之人本身个包已经系唔够辣。但系都好食嘅!只不过下次直接叫辣鸡块就算🤣之后有怀旧菠萝冰!正常程度好食!👌🏼 仲有个牛油粟米我就冇食了,本身唔系好钟意食,加上已经食咗两个包,饱啰🌭️推介指数:4粒星🌟
今日来到屯门嘅齐柏林热狗店,系好多人疫情下的选择
食物方面今次要比大大like澳式风情热狗🌭️!
之后有怀旧菠萝冰!正常程度好食!👌🏼
推介指数:4粒星🌟