呢排个个带口罩,都少左出街,咁啱朋友生日,都算系个好藉口,可以约friend去食烤肉。不过外出用餐都要注意卫生,好彩店家提供咗消毒液畀客人,清洁又卫生,抵赞。而且有好多唔同嘅饮品、酒、雪糕同甜品,可以食完烤肉后,放肆咁饮嘢食甜品。好快就有刺身拼盘,有海胆、三文鱼、八爪鱼、带子等。刺身盘都摆得几靓,质素好高,有别于普通放题。亦都好快上咗烧肉,有齐和牛、 鸡骨肠、牛胸腹、西冷 、豚肉等。尤其系澳洲和牛西冷, 块块都系雪花纹,好香肉味。牛肋骨都唔错,好有咬口。冻龙虾好多虾膏,又大只。不过食咁多肉,都要食蔬菜平衡下,食和牛配沙律菜好清新。食到八成饱,系时候食雪糕,呢度有本地生产嘅榴梿雪糕,亦有movenpick、 dreyer's等品牌,款式算多。另外一啲蛋糕甜品,卖相都几别致,可惜我太饱喇。整体嚟讲,呢间烤肉都几高质,款式丰富,冇将货就价 ,下次要再encore。

好快就有刺身拼盘,有海胆、三文鱼、八爪鱼、带子等。

刺身盘都摆得几靓,质素好高,有别于普通放题

尤其系澳洲和牛西冷, 块块都系雪花纹,好香肉味。

牛肋骨都唔错,好有咬口。

冻龙虾好多虾膏,又大只。

不过食咁多肉,都要食蔬菜平衡下,食和牛配沙律菜好清新。

另外一啲蛋糕甜品,卖相都几别致,可惜我太饱喇。