2020-10-27
终于要出山喇🌟今次尼间真系好抵食‼️龙虾🦞餐只需$268/位🤣仲包左好多野食😋😋😋首先讲下地方其实系新田购物城,无车入尼,要专登叫车或渣车去,以为无乜人会去,去到已经满座😱好彩book左位首先有个粥底(但无得简咩粥底)送个老火汤(合格)之后上海鲜🦞,尼到要自己计时⌛️店员只会送材料,5会帮你蒸讲下d海鲜好新鲜大家见到场中间有个水缸养住d海鲜,佢地有个$368/餐系任食蟹🤩可以自己去中间任捞蟹不过我地对蟹5系太大兴趣所以叫左$268/人头个set食完d海鲜都饱😚之后仲有鸡同粥底🤩个粥好好味吸晒d海鲜精华🥳食左2碗另外仲有甜品🍮(好稀既腐竹糖水)所以无影,好似水甘🤪无评价可言但以$268/位水准真系抵食,海鲜好新鲜好足料,又送老火汤,蔬菜🥬出面任夹🥳不过野饮系另外叫,要加酱油每位多$10疫情下大家记得保持社交距离😷拎野食要带口罩值得推介👌🏻🤩————————————————满分5🔆🏝环境🔆🔆 🔆🔆🛋服务🔆🔆💲价钱🔆🔆 🔆 🔆😋食物质素🔆🔆🔆 🔆💥翻兜指数🔆🔆🔆 🔆—————————————————————————————📍醉辣鲜新田购物城#香港美食#美食#揾食团 #揾食 #揾食兵团 #food
仲包左好多野食😋😋😋
首先有个粥底(但无得简咩粥底)
送个老火汤(合格)
之后上海鲜🦞,尼到要自己计时⌛️店员只会送材料,5会帮你蒸
💥翻兜指数🔆🔆🔆 🔆————————————————
—————————————
📍醉辣鲜
新田购物城
#香港美食#美食#揾食团 #揾食 #揾食兵团 #foodie