2021-02-19 136 浏览
久违了差不多成个月的Lucky U 味道终于回来!收工路过见餐吧开返,可能未有人知道佢开返!不用等位!正⋯⋯⋯👍🏼但最麻烦要登记安心出行⋯⋯😪,因我没有download个Apps,所以我入到去登记返少少个人资料,就可以坐低拣嘢食,由于即兴得壹条友,所以唔可以嗌太多嘢食!今次决定唔叫平时最钟意食𠮶个辣辣哋嘅鲍鱼汁意粉🤪, 最后叫咗一个「北海道明太子鱿鱼虾仁碎他他汁意大利粉」个名够晒长⋯⋯ 意粉硬度适中,重好大兜⋯⋯😃最惊喜系我最钟意嘅明太子他他汁挂晒上意粉度!👍🏼 但系最紧要嘅系,有美食咁梗系要有一杯久违了嘅啤酒🍺!咁先至可以称之为完满!好⋯⋯我决定明天再约朋友Lucky U再食其他嘢 ⋯⋯😋
好⋯⋯我决定明天再约朋友Lucky U再食其他嘢 ⋯⋯😋
2021-02-19