2020-03-29 798 浏览
搬嚟蓝地有几年,经常经过呢间扒房,听闻口碑唔错,但价钱就会因应地点觉得有啲贵。今日系中国武汉肺炎下第一日食店只可招待一半人,亦系首次踏足 Lam Tei Grill, 价格跟几年前搬入嚟差不多,但有值回票价既感受。自肋沙律吧要加$55,我可以饮完白汤 - 周打海鲜汤再饮什菜汤,个周打海鲜汤足料,好 creamy ,稍胜。即焗既面包🥯,老板讲既,我信,因为感觉好新鲜,有得再加多个包就正🤣。沙律菜新鲜既,但最惊喜系鲜榨奇异果汁🥝,任饮,出面饮一杯都廿几三十几,咁样食法饮法,赚左。主菜我要纽西兰羊架,我好少食伴菜,但佢系热架,先食左个矮瓜🍆,超好味,其他既伴菜都好清甜。纽西兰烧羊架,都合我心意,闻到𠮶种烧烤出嚟既香味,好满意👍🏻。甜品系另加既朱古力心太软,最钟意系每次食都系啱啱焗出嚟,暖笠笠,超正,但又唔系间间食店有得食,满足哂我嘅要求。👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
2020-03-29