2019-03-10
星期二晚因为晕咗入医院,星期三出院后医生俾我连续几日病假,好友见我病到惨惨咁样就特登陪我在元朗午餐,YOHO MALL可以话系我的饭堂,因为太近我屋企😅😅见到呢间消费满150元有水仙芒果送,所以谂住试吓新野~~~呢度的座位几舒服吓~~~见到平日的午餐餐牌感觉好吸引,眼见本身的餐牌冇呢度的食物,好奇一问先知道里面的食物有d在假期系冇机会食到好友点咗杯莲子龙眼冰,望落感觉好正,好友觉得既好饮又特别~~~我加$20要了香茅茶加小食,本身香茅茶好香,加咗蜜糖感觉几好饮~~~好友点了海南鸡饭,海南鸡肉望落劲滑,好友大赞个饭唔太油,鸡肉劲好食,搞到我期待有机会再光顾。我点了鸡丝扎肉清汤底柠粉,对于病未完全康复的我来说感觉刚好,件萝卜给我有开胃的感觉。加了20元的小食我选了猪颈肉,我试了一片感觉有点点的甜味,薄薄的猪颈肉如果点埋酱汁肯定更好吃😋😋最后点了芒果糯米饭做甜品,吃了一点就好想吃整盆,希望我快点病好吧!原来获赠的水仙芒果几大个,返到屋企食觉得既甜又好食,阿女仲跟我争住食~~~
见到呢间消费满150元有水仙芒果送,所以谂住试吓新野~~~
呢度的座位几舒服吓~~~