2020-10-18 1222 浏览
今次系我第一次帮衬 话说前几日系V Point附近做完野一丁友揾野食 见系OpenRice上大家对豊胜手丼既评价都唔错 所以就决定入去医肚喇!装修系日系风格 舒服得黎又不失趣味留意到期间限定既「极上蓝鳍吞拿鱼丼」 照片吸引 价钱更加吸引 一于试试佢啦!有大拖罗、中拖罗、赤身同埋吞拿鱼蓉吞拿鱼既色泽同份量都好吸引 卖相好精美建议由脂肪最少味道较淡既赤身开始食起 跟住到中拖罗 最后先到脂肪最多味道最浓郁既大拖罗赤身肉质实、有咬口 而且好新鲜 望落去唔会暗淡无光中拖罗脂肪较赤身多 食落鲜味且带有阵阵鱼油香大拖罗够晒肥美 脂肪分布好似雪花咁 味道浓郁 食落有阵阵天然鱼油既甘香 放系口腔内等佢慢慢咁溶化 鱼油既香味系口腔久久不散 系幸福既味道呀!最后就用蛋同吞拿鱼蓉黎配饭食 吞拿鱼蓉同样鲜味富油脂香 而且口感软棉 而米饭用上珍珠米 饭粒好饱满!佢地仲提供寿司饭免费添加 满足唔同人既需要后记:今餐真系好满足呀 吞拿鱼丼既性价比好高 今餐感觉吸收左好多Omega3呀!
装修系日系风格 舒服得黎又不失趣味

有大拖罗、中拖罗、赤身同埋吞拿鱼蓉
吞拿鱼既色泽同份量都好吸引 卖相好精美
极上蓝鳍吞拿鱼丼

赤身肉质实、有咬口 而且好新鲜 望落去唔会暗淡无光
中拖罗脂肪较赤身多 食落鲜味且带有阵阵鱼油香
而米饭用上珍珠米 饭粒好饱满!
佢地仲提供寿司饭免费添加 满足唔同人既需要