2015-12-22
疯狂拉丝芝士烤鸡热狗配薯条($59)元朗美食真系多不胜数,司令觉得要为元朗整一个美食特辑,为大家介绍下元朗有咩好野食🤔。 今次黎到tata,叫左个最出名嘅热狗。唔好以为系普通嘅热狗咁简单,芝士铺满晒系面🧀,想有几长就拉到几长,淫贱度十足呀😻!仲有,入面每个热狗除左自选嘅肉类之外,仲有热狗肠、青瓜、酱汁等等,肠仔超juicy,加埋蔬菜一齐食成个热狗好fresh唔腻,山长水远过黎食都抵架。仲有薯条配埋,薯条系橙色个种有味薯条,炸到卜卜脆。而且可以加钱再加toppings,今次司令都系简左芝士🤓,芝士酱偏咸,但即使过左一阵都仲可以用薯条点到酱黎食,不错!不过司令最想食嘅限量彩虹热香饼竟然系早上未有💔,食唔到啊食唔到啊呜呜呜😭😭😭,唯有下次食到再同大家介绍啦!