2020-06-03
收工同朋友疯狂shopping 完之后就去左差唔多成年都冇黎过嘅茶木!太肚饿,3个人 叫左4个餐😂😂台式麻辣半筋半牛肉配麻辣鸭血同椒麻伴面 - $68 😋面好弹牙,入口感觉有啲辣,但食落又唔觉太辣 ! 牛筋 超淋超入味,柑桔酱鲈鱼柳玉龙果 $68 ~ 酸酸甜甜好特别,好少会见到人哋用火龙果做配料,😂😂! d鱼柳一啲都唔腥!台式卤味拼盘 $75 ~ 有半只糖心蛋,两只卤水鸡翼,两旧豆腐,牛肚,腩肉,牛展,鸡肾⋯⋯全部都好..。香煎沙朗肉操饭 $75 ~牛肉好淋好入味,仲有好多块添⋯⋯肉燥更加唔使讲啦,食台湾野冇可能唔食!另外套餐可以追加$30,包一杯指定嘅嘢饮,如果饮啲特别野只需补回差价;一碗面或白饭;甜品或者沙律(甜品可以拣凤梨酥)因为好似叫得太多野咁,所以落单𠮶阵问店员啲凤梨酥可唔可以拎走,个店员好好人,凤梨酥全部外卖😂😂😂😂😂