2019-06-08
朋友约我食饭,仲拣咗间佢食过几次又觉得几好食嘅疯狂小面!成个餐厅嘅装修好有中国风,好古色古香!餐牌上面主要系套餐,$98就有碗面,饮品,小菜同甜品4样野,咁抵食就一人点咗一个套餐🤤🍀疯狂牛肉面加卤蛋 (+$9)朋友拣咗红汤,少辣同少麻,汤底好浓郁好滋味,搞到我都忍唔住饮咗好多啖🤤炖煮2小时嘅牛腱子肉好腍,面系幼身都几弹牙👍🏻🍀疯狂担担面我叫咗少辣少麻,不过我比较钟意食辣,下次可以叫辣啲肉碎同麻辣汁嘅份量都好足,捞面啱啱好! 仲有花生青瓜丝同葱花,捞埋一齐好惹味!😋😋😋🍀红油耳片 (+$32)猪耳切到薄薄地,非常爽口!👍🏻🍀棒棒鸡 (+$33)鸡肉切成好多块薄片,再用麻辣油浸到入晒味,食落麻香味十足,推介!!!😍😍🍀乌梅汁饮落酸酸地,生津解渴又可以解辣!🍀罗汉果冬瓜茶罗汉果味浓,加埋冬瓜茶都几清甜!🍀热醪糟粉子醪糟粉子甜甜地带有少少酒味,粉子软糯! 仲加左几粒枸杞☺️🍀冻成都老冰粉冰粉口感好似啫喱,食落冰冰凉凉,好清甜!!! 再加埋花生芝麻葡萄干等,口感丰富!!! 劲好食!😍😋
成个餐厅嘅装修好有中国风,好古色古香!
🍀疯狂牛肉面加卤蛋 (+$9)
炖煮2小时嘅牛腱子肉好腍,面系幼身都几弹牙👍🏻
🍀疯狂担担面
我叫咗少辣少麻,不过我比较钟意食辣,下次可以叫辣啲
🍀红油耳片 (+$32)
猪耳切到薄薄地,非常爽口!👍🏻
🍀棒棒鸡 (+$33)
🍀乌梅汁
饮落酸酸地,生津解渴又可以解辣!
🍀罗汉果冬瓜茶
罗汉果味浓,加埋冬瓜茶都几清甜!
🍀热醪糟粉子
醪糟粉子甜甜地带有少少酒味,粉子软糯! 仲加左几粒枸杞☺️
🍀冻成都老冰粉