2016-05-04
有一日无意之中经过, 闻到门外有阵阵既香味吸引住, 见到门口都有几个人系度排队店内唔算大星期六既中午已经满座.过左2星期专登再来不过今次提早11点左右就来啦...我地亦提早食过午餐啦..午餐选择唔多我地叫左个炸鱼薯条同埋亚参海鲜意粉, 跟餐都跟一杯饮品, 友人点泡沫咖啡就另加$5; 我就叫左个茉莉绿茶.店铺装潢都几特别几有心机, 地方唔大坐位之间距离会相对好迫坐位唔算太舒服店内有一只活泼小猫就令客人都十分开心...好多人都会想引她玩..就算等待食物时间好耐都好似变得无咩所谓..点餐后大约10多分钟后先送上餐饮, 而我既茉莉绿茶原来都只系茶包淡而无味; 幸好友人既咖啡都尚算可以.再过10多分钟食物都送上见到个炸鱼薯条就非常吸引; 薯条系我至爱既厚切即点即炸热辣辣, 炸鱼都非常味道而不油腻反而个意粉就只属一般, 意粉煮到刚好 海鲜弹牙新鲜只可惜参巴酱味道不够偏淡对于喜欢食浓味既我就略缣唔够味.整体上价钱平均都系$70左右一个餐有咁既食物水准都叫唔错...