2022-06-01
之前一直觉得食斋既人生活一定好惨,但今日之后完全打破左我思想🤯原来食斋都可以咁丰富咁特别❤️。当日6点左右入座,好彩仲有2人枱,不过如果系人数多既话最好就book位啦☎️。🐒晚市素食自助餐💰$135+$20(假日)(免加一🫶🏻)依家食个晚餐闲闲地都百几蚊一个人,所以呢个价位可以试到咁多款唔同素食我觉得值得🤩因为好多款都好有惊喜,每食一样野都估紧系用咩去整可以咁似😂。野食区域好清楚咁分左熟食,炸物,冷盘,饭汤粥,所以拎野食都好方便,唔会全部迫埋一齐🧘♀️🥗冷盘方面无论系中,西都有,满足到唔同既人😍如果个样野入面有蛋都会有个sign提示,当中我最中意食豆腐同皮蛋。🍗炸物既话好多款都好特别,有生菜包🥬韩式炸鸡,寿司,天妇罗🍤好多好多唔同选择,癫覆左我对素食既印象🥨每样我都好surprised,连pizza都有🍕个芝士挞依家谂番都好正。🥘小菜方面有家既味道,特别系蕃茄炒蛋完全系我杯茶❤️encore左好多round😂饮埋啖汤够哂暖胃,仲有紫米露做甜品,食到我捧住个肚走。餐厅系不停会refill唔同款式既菜,店员全部都好helpful,仲会同我地讲拔丝地瓜会系7点几出🍠又会教我地点样拆解个拔丝塔🍯成个
。
🐒晚市素食自助餐💰$135+$20(假日)(免加一🫶🏻)
个芝士挞依家谂番都好正
。
餐厅系不停会refill唔同款式既菜,店员全部都好helpful,仲会同我地讲拔丝地瓜会系7点几出🍠又会教我地点样拆解个拔丝塔🍯成个用餐体验真系好好👍🏼
下次都会想试埋其他分店呀💯