部屋咖啡室

homemadecafe
旺角登打士广场呢间部屋真系好耐历史了~ 估唔到咁耐仲可以再次返黎呢度食野~ 记得上一次黎已经系中学时期同班朋友黎玩board games 🤣🤣 呢度既感觉依然好有住家既感觉,咁耐冇黎,食物质素高左! 啲野食几好食~ 我地今次系上黎食既加闲聊既~ 呢度就最适合啦~ 我地叫左个大虾番茄汁海鲜意粉,个汁好岩我食,酸酸甜甜咁,番茄味又浓~ 意粉又软硬适中!只大虾都好好肉~ 😋之后我地叫左3款小食🥰有蜜糖鸡翼~ 鸡翼烤得好脆~ 外层充满蜜糖味😋好惹味! 芝士焗西兰花🥦呢个焗西兰花够晒邪恶~ 上面铺满左浓浓既芝士,食落啖啖都系芝士酱🤤钟意食芝士既朋友一定好想食~跟住最后呢个炸鱿鱼须😍都好吸引,咬落好鲜甜好爽口~ 唔会干争争~仲叫左两杯特饮,一壳花茶~ 同一杯杨枝甘露🥰杨枝甘露真系好好饮~ 入面好足料,好似食紧甜品咁~ 花茶好大壳,两个人都够饮~~呢度真系同朋友黎食野加闲聊加玩board game 既好地方!

大虾番茄海鲜意粉

之后我地叫左3款小食🥰
有蜜糖鸡翼~ 鸡翼烤得好脆~ 外层充满蜜糖味😋好惹味!
蜜糖鸡翼

芝士焗西兰花🥦
芝士西兰花

炸鱿鱼须

仲叫左两杯特饮,一壳花茶~ 同一杯杨枝甘露🥰

杨枝甘露真系好好饮~ 入面好足料,好似食紧甜品咁~
杨枝甘露

花茶好大壳,两个人都够饮~~
水果花茶

2023-07-11