2020-12-07
好多年无去过楼上Cafe啦...仲记得读书果阵成日去,贪可以坐耐啲,天地堂食野+倾project+倾计一流🤤 一入到Cafe Fabulous见到个格局,回忆番晒黎🙊 当然依家既我focus系食物多啲🐽话说Cafe Fabulous既Set for Two ($318)真心几抵🤩 二人餐有咩食?🍤🥟一款小食🍛🍝两款主食🍰🍮两款甜品🍷🍸两杯$40饮品 ($40以上需补差额)我嗌左乜?蜜糖芥末鸡翼 (6只) 👉 焗得好好食,我鲸吞左5只而不自知🙈剩番1只俾爸爸食,有啲内疚🤣卡邦尼意粉 👉 不过不失,感觉似白汁多过卡邦尼意粉,芝士味再浓啲会更好👍日式咖哩吉列鱼柳饭 👉 块吉列鱼柳大过我个头,脆浆整得好出色,唔会过多面粉👍 外脆内软又juicy既鱼柳,加上甜甜地既日式咖哩,捞饭一流🤩提拉米苏蓝苺芝士饼👉甜品方面都几不错,特别系蓝苺芝士饼好重芝士膻味🙈 钟意cheesecake既你一定不能错过!!芝士奶盖桃香乌龙水蜜桃果粒茶👉饮品menu劲多选择!! 拣左去cafe必饮既花茶,水蜜桃果干好香,仲有一杯蜜糖俾客人加入花茶饮😍 天气咁干燥饮就啱晒,仲唔怕会失眠添🤓
🍤🥟一款小食
🍛🍝两款主食
🍰🍮两款甜品
🍷🍸两杯$40饮品 ($40以上需补差额)
我嗌左乜?
蜜糖芥末鸡翼 (6只)
卡邦尼意粉
日式咖哩吉列鱼柳饭