2025-01-31
今日行尖沙咀,咁啱去咗海港城𠮶边行,跟住见到呢间甜品舖𠮶啲甜品好特别。佢系有一排好似波波球嘅可颂球包,跟住有好多各式各样嘅曲奇饼,同埋好多多款唔同嘅迷你细蛋糕,同埋大蛋糕。我买咗两个甜品同老公share食,一个系法式反烤苹果杏仁挞🩷🩷🩷🩷🩷我比较钟意食呢个,因为佢加左啲苹果果肉,食落粒粒分明酸酸甜甜,同埋佢个挞皮都好松软,同埋佢个杏仁味唔系好重,唔会遮盖咗个苹果味几夹。又唔会太漏。估唔到佢面𠮶朵花花系用朱古力整,好特别🤩榛子朱古力迷你蛋糕🩷🩷🩷🩷🩷佢面上有两粒榛果,配搭埋佢啲慕丝一齐食好Creamy同埋又有蛋糕喺里面又脆,层次好丰富。又唔会太过甜个朱古力都唔会太漏。之前都留意到呢度开咗间买蛋糕店,下次可以试吓其他口味先。原来上网睇除咗海港城之外,K11 art mall都开咗分店。Arte by Padaria (尖沙咀)尖沙咀广东道5号海港城海洋中心3楼Kiosk 9
榛子朱古力迷你蛋糕🩷🩷🩷🩷🩷
Arte by Padaria (尖沙咀)
尖沙咀广东道5号海港城海洋中心3楼Kiosk 9