2017-05-30 53 浏览
同事们食晏经常去一式一样既快餐店,虽然价钱经济又快,但工作咁辛苦都系为左食者。有见及此,今日出粮我地几位同事决定要揾间特别既野食下当慰劳下自己,上网见呢间既野食都几特别,就打电话订左6位12:30。 我地一行6人12:30准时到达,我地系今日既第一台,可以畅所欲言咁倾下公司野。坐左约5分钟就送上餐汤,女侍应介绍系新创麦精汤,其实一开始我地仲以为系餐饮,好有趣既味道,既有麦精既甜味,也有一点点咸味,有层次之分。主菜就分别拣左海虎虾,带子茶渍饭同意粉。海虎虾最好味,煎得好香,海虎虾size一向有番咁上下,肉质弹牙有口感,浓味既虎虾汁捞意大利饭食好好食,超赞!意粉同带子茶渍饭都okay,意粉味道刚刚好,好香,菇同烟三文鱼落足料,而茶渍饭系用意大利饭,一道西日fusion菜式,饭有浓烈既伯爵味,加上酱油味道都okay,而带子系刺身食,北海道直送,抵食!整体感觉都还好,唯独是等既时间比较耐,等左接近约廿分钟先送上主菜,眼见一碟碟咁送出,应该都系即落order即准备,建议上菜时间可以改进。

海虎虾

意粉同带子茶渍饭