话说我哋四个女仔好肚饿,去朗豪坊行完街未够七点就已经周围揾嘢食,路过见到呢间明厨传出好香嘅食物气味,几个女仔大家一齐星星眼咁问下有无枱。好彩有一个四眼姐姐安排到最后一张4人枱俾我哋,超好彩呀!见到附近几张枱食客津津有味,样样嘢食都好吸睛,所以我哋都跟住叫!今晚就破例食好啲,食多啲海鲜:有新鲜即开嘅生蚝,野生油浸笋壳鱼,例牌嘅白灼九虾,小炒王,豉汁蒸鳝,红烧豆腐,啫啫通菜煲,一人一只蒜蓉蒸元贝同埋象拔蚌刺身!四眼姐姐一边落单一边笑住问我哋四个女仔食唔食得晒,我哋话我哋超肚饿,同埋真系好多嘢都想食,所以叫佢照落单最后食咗两个几钟,好在样样嘢食嘅份量刚刚好,虽然最后食到好饱但系都总算食得晒!真系无谂过原来朗豪坊后面有一间咁有镬气嘅小菜店,我竟然今时今日先发现!希望唔算相逢恨晚啦,小店加油哦!下次等我带埋屋企人嚟试吓先!

好彩有一个四眼姐姐安排到最后一张4人枱俾我哋,超好彩呀!

有新鲜即开嘅生蚝,
野生油浸笋壳鱼,